Testcard

in2Medcare is distributeur van Testcard (www.testcard.nl) producten in België̈ en Nederland en verzorgt de verkoop van testcard producten via website www.testcardwebshop.nl en via bol.com.

Urineweginfectietest voor thuis. Directe, nauwkeurige en goedkope resultaten. Als u symptomen van een urineweginfectie vertoont, kan onze urineweginfectietestkit u helpen begrijpen wat er aan de hand is, zodat u snel toegang hebt tot behandeling.

TestCard is een app gebaseerde urineweginfectie testkit en levert nauwkeurige resultaten. Elke TestCard verpakking bevat 2 teststrips. In combinatie met de smartphone app levert het direct resultaten van medische kwaliteit vanuit het comfort van uw eigen huis. We maken gebruik van de kracht van de smartphonecamera voor betrouwbare resultaten. De app is beschikbaar voor Apple en Android.

De uitslag van de test ​​geeft duidelijk positief of negatief aan en vertelt u of u medisch advies nodig heeft. Er is geen medisch jargon, er zijn geen ingewikkelde cijfers. De resultaten zijn volledig privé en veilig. U bent de enige persoon die kan beslissen of u ze met uw arts wilt delen. Uw arts kan vervolgens de gedetailleerde cijfers en analyse achter de app gebruiken om te beslissen hoe u het beste geholpen kunt worden. Testcard is binnenkort beschikbaar in onze webshop.

Eenvoudig gebruik: volg de stappen

Stap 1

Voordat je begint … Houd uw TestCard-testkit bij de hand. Scheur het zakje open, houd de teststrip bovenaan vast en scan de QR-code met de camera … dit vertelt de app welk type test je doet.

Stap 2

Doe de test … dompel de teststrip kort in uw urinemonster. Zorg ervoor dat de strip nat is boven alle vierkanten maar onder de ‘max wet’ lijn.

Stap 3

Scan de strip … scan met de app terwijl u de teststrip bovenaan vasthoudt. Houdt de strip binnen de blauwe hulplijnen op het scherm.

Stap 4

De uitslag is beschikbaar … en u kunt ervoor kiezen om uw resultaten te delen met uw huisarts of zorgverlener als u dat wilt en uw weg naar eventuele behandeling versnellen.

Voor wie is Testcard bedoeld

Iedereen kan TestCard gebruiken. TestCard helpt mensen met symptomen van urineweginfectie om snel en nauwkeurig, zonder tussenkomst van een huisarts, thuis vast te stellen of ze medische zorg nodig hebben.

Binnenkort verwacht

Glucose testcard. Detecteert de aanwezigheid van glucose en ketonen in de urine. Dit kan een indicator zijn voor diabetes.

Malaria testcard. Deze test helpt bij de snelle diagnose van malaria. Bij koorts vertelt de test u of dit het gevolg is van malaria of een andere oorzaak.